mandag 16. februar 2015

Walking in the streets..................

Da er ei ny uke i full gang her i Jacksonville, og det ble litt av en start på uka. Vi kom oss opp, er blitt skikkelig bortskjemt med at vi kan sove lenge, men i dag måtte vi opp tidlig for å komme oss til fysioterapien til Thomas. trøtt i trynet og ikke helt på nett, men det gikk ganske bra likevel heldigvis. Ble ikke så mye i dag, litt balansetrening og melkesyra kom fort mens han trakket på gå maskina i dag. Han hadde på seg keeperdrakta til ære for Kristina som han fikk den med i dag, og ho ble kjempe glad for å se at den passet han.
Etter en rolig start, og etter en god lunsj, fikk vi tlf fra proton senteret om å komme inn tidlig i dag, det var litt godt, så når klokka var halv 3 var vi faktisk ferdige med det vi skulle gjøre i dag, og godt var det. Jeg og Cathrine hadde avtalt å gå oss en tur til San Marco squere for en kopp kaffi og det gjorde vannvittig godt å lufte seg litt, prate om alt anna en behandlinger og sjukehus, og ikke minst få en god kopp kaffi på starbucks her i nabolaget, var faktisk ikke så veldig langt å gå, så det kommer vi nok til å gjøre mye oftere nå denne tiden som er igjen, for fra i morgen av er det jaggu meg å stå opp før måsen skit som vi sier hjemme, for etter behandlingen til Thomas i dag, kom dei og lurte på om vi var interesert i å overta fra noen som er ferdige med behandlingen sin, men det er jaggu meg tidlig, opp kl 06.00 for å være klar til 06.30 og proton kl 07.00......den skal bli tøff men heldigvis det er bare for 8 dager!!!! Vi skal nok klare å karre oss ut av senga og være klar til Mitch kommer kl 06.30. Men det som da vil skje er at etter ferdig behandling så kan det fort bli lange dager, dei dagene vi ikke har noe annet enn proton, så da er det nok godt for oss å komme oss ut og få luftet vettet litt tenker jeg.
Mens vi var ute og gikk fikk vi vite at dagens middags meny var pizza, yes tenkte jeg for det får alle ned, og det var da ikke kylling, men når vi kom tilbake, sultne og klare for middag hadde vi bare 3 kalde pizza på deling for alle som bor her, tror aldri jeg har sett så mange på kjøkkenet som kokte mat samtidig, det var enten ved komfyren eller micromat, for alle var sultne og her var faktisk ikke mat til alle. Takk og lov for at vi hadde litt gryte igjen fra i går, akkurat nok til Thomas, siden han ikke ville ha tomatsuppe som vi 3 andre spiste, og det var jaggu meg godt med suppe og makaroni, mette ble vi heldigvis alle mann.
Vi slappet av etter middagen på kjøkkenet og satt og pratet med folk men det ble fort kveld på oss, Thea var utslitt etter en lang dag, og da var det like greit med tidlig rom kveld.
I morgen er det opp i gryotta, så er det en ny dag med møter og legebesøk etterpå, så får vi se hva dagen bringer oss etter det i hvertfall.



 Thea kjeda seg litt....



 Han far måtte jobbe litt han også....

 Ut mot "havet".................

 Steikje fine hus rundt omkring...

 Laaangt der borte er Starbucks!!!
 Klatretre somer inne på lekeplassen...



 Lekeplass som vi stoppet på, koselig plass med mye lekemuligheter...


 Dagen middag, takk og lov for at Toro har funnet veien over dammen...
Så får vi håpe at klokken ringer når den skal, opp må vi uansett, men det blir sikkert ikke så gøy det da....over og ut fra oss i Jacksonville!!! Bare 15 dager igjen!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar