onsdag 4. februar 2015

Lillelørdag i Jacksonville.

Da er vi allerede midt i denne uken, Thomas hadde i dag sin første behandling der han fikk ligge på ryggen og slappe mer av, samt at det da ikke tar like lang tid før han blir ferdig for hver gang. Var en gutt som var strålende fornøyd med dagen. Dagen i dag startet med en liten tur til Walmart for litt påfyll av frukt, brød og noen andre ting som vi treng, og ja i tilfelle det blir mer kylling denne uken har vi kjøpt pølser....er bare rett og slett dritt lei av kylling nå. Men denne uken ser det ut til at det ikke er noe spesielt som er på tilbud, for i dag fikk vi chilli corncare, ja det var med bønner men hva gjorde vel det når vi slapp unna kyllingen, selv om ja det var også laga hvit chilli med kylling, takk men nei takk!!! Vi spiste i hvertfall godt og sparte pølsene for i dag.
Til dagens behandling på protonsenteret var vi i dag prisgitt drosjene eller EXCAB som det heter, jaja kall det hva man vil, bestilte i hvertfall tidlig og presiserte at vi skulla FRA huset og til protonsenteret, og det skulle vi gjøre kl 16.00, ja det var ingen problem fikk vi til svar, men kom den tidsnok da...nope, og vi vart også forseine til dagens behandling, dei sto og venta på Thomas da vi kom....kjenner at det er nummeret før jeg koker over av irritasjon, og hvorfor kan dei ikke kjøre den korteste ruta....hjem brukte vi 25 min på en tur som normalt tar 10...ååååå kjenner at jeg blir sur her jeg sitter, og nei dei er aldri presise....så det er vel bare å innse at vi må bestille den mye tidligere enn vi må for å være sikker på å rekke det vi skal, og heller vente der...Men nå vet vi i hvertfall at den 26 FEBRUAR er dagen da Thomas er ferdig med sin behandling her...har begynt å snuse på billetter for Thea og Torstein og sendt mail til trøndelagen om at vi ønsker hjemreise fra Orlando, for å slippe 6 timer i New york!!! Og det blir selvfølgelig billigere å reise fra Orlando for oss, selv om det blir nok mye dyrere enn dei måtte ut med hit ja....men vi får se hva tilbud som kommer....hjem skal vi uansett!!!
Etter den deilige middagen i dag så ble det arrangert en flott mini konsert ute i et av oppholdsrommene, og der var det mange søte små som fikk prøve seg foran mikrofonen, kjempe kjekt og ikke minst kjempe flott av Kirsten som kom for å være sammen med ungene. Vi stor kosa oss alle sammen.
Thomas har taklet overgangen fra hårmanke til hårløs på en god måte heldigvis, men det er så uvant å se store flotte gutten uten hår, men det vil nok gå seg til tenker jeg.
I morgen er det atter en dag, og tenk det er snart helg, og da har Thomas bare 14 behandlinger igjen...det skal bli så godt å komme hjem at dere aner ikke, kjenner at lunta begynner å bli litt kortere, men vi får holde ut, snart, veldig snart.....





 

Danseløvene på huset, holdt et fantastisk show for oss :-)

Da sier vi over og ut fra regnfylte Jacksonville, og satser på sol, varme og mer blogg i morgen!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar