søndag 8. mars 2015

Dager hjemme....

Da har vi fått hatt noen fantastiske dager hjemme, selv om vi både hoster og harker nesten alle mann, er vel bare Thea som har sluppet unna så langt. Det har vært noen flotte dager hjemme, bortsett fra at det har vært surt, vått og kaldt har vi kosa oss sammen med familie og venner. Helgen har vi faktisk tilbrakt store deler av på Vigrahallen. Der har laget til Thomas arrangert sin egen cup, med veldig stor suksess. Dei var så flinke alle sammen at det ble full pott og stor pokalen ble igjen hos Vigra IL, noe som er veldig flott. Thomas har kosa seg sammen med fotballvenner, og som han sier det kribler skikkelig godt i føttene etter å få være med å spille igjen. Var ikke fullt så gøy å bare sitte og se på. Men det vil nok komme en dag der han vil få lov til det også. Han har i hvertfall hatt ei flott helg, og den toppa seg med ei flott velkommen hjem kake fra foreldrene til Kristian, som er kjæresten til Lise Mari, ei fantastisk flott kake som var formet som ei ManU drakt, med Thomas sitt navn på. Veldig kjekt å få en sånn overrasking og ikke minst den var helt nydelig!!!
Thomas har også desse dagene hjemme fått i seg mye mer mat, var nok godt å komme hjem til alt anna enn den forhatte kyllingen, vi har fått i oss fisk, fiskekaker og mye annet godt, så heldigvis har Thomas spist godt og virkelig fått mye mer energi no dei siste dagene, så får vi håpe det vil vare og at han faktisk kommer til å få legge på seg noen kilo, for det trenger han virkelig.
No er ei ny uke på trappene, om vi skal til Trondheim i løpet av uka får vi vel snart vite, men det kan jo være greit å få tatt turen slik at vi får en full sjekk og samt vite mer om cellegiftkuren som han skal gjennom nå snart.
Samt at Thomas vil ha seg en tur på skolen, er noen mnd siden sist han var der, men nå we han klar og han vil det selv.

 Kjempeflott kake!!!






 Thomas var veldig fornøyd med denne ja...




Årets vinnere av Vigra G16 cup!!! Kjempestas og flott innsats av guttene!!! Gratulere med seieren!!!
No går vi inn i nok en spennende epoke, det nærmer seg tid for cellegift, det er mye annet som skal skje og vi fortsetter med bloggen så lenge vi har noe å berette om...men for nå: Over og hjemmefra sofaen!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar