mandag 30. mars 2015

"LØSLATELSE"

Jippi da er det klart at vi kommer oss hjem i morga, og det kommer til å bli helt supert. Er på tide å få Thomas ut av sjukesenga og opp og gå igjen, han er nødt til å komme seg mer igang, no har han nok ei uke i senga, men heldigvis kom Mathea og tok han med seg i gymsalen i dag, så han kom faktisk tilbake som en 70 åring og ikke som en 90 åring som han såg ut som når han gikk. Dei stakkars magemusklene hans har fått seg en skikkelig knekk, og han sliter med å rette seg opp... men heldigvis gjorde den trimmen susen slik at han fikk strekt seg skikkelig. Vi voksne har vært og henta ut et lass med sondemat og diverse annet utstyr som han vil trenge dei neste ukene, både når han er hjemme og noe når vi er ute på tur. Ikke bare bare med den sondematen nei. Men som sagt må vi så må vi, er ikke annet å gjøre enn å ta tak i det for å få gutten mer på beina, og ikke minst få litt mer kjøtt på dei tynne beina hans...Samtidig er det greit å komme hjem og få andre omgivelser, og annet miljø, er nødt til å ta mere tak i ting selv, bruke hodet litt mer, og det tror jeg gjør han veldig godt.
Samtidig så får vi endel besøk, og det er jo sånt som Thomas liker, da skjer det noe i hvertfall i stedet for ei masete lillesøster og ei skikkelig masekråke av ei mor som tyt hele tida....
Vi gleder oss i hvertfall til å komme hjem.
Dagen i dag har forsåvidt vært litt rolig, jeg og Torstein har hengt på sjukehuset sammen med Thomas, mens Lise Mari, Kristian og Thea har vært på sightsing i Trondheim, med en tur innom Nidarosdommen faktisk. Når dei kom tilbake så satte vi oss alle i bilen og tok en tur på IKEA faktisk, og av alle personer kom det fra Torstein etterpå...hmmmm var ikke så verst dette ikea likevel, var jo mye spennende her ja...så da blir det sikkert flere turer dit etterhvert...
Så fikk vi pakket om litt, siden Thomas må ha med mye ekstra utstyr, så får vi sende med guttene endel på flyet, også får vi andre stue mellom beina på vei hjem, vi får nok med oss alt tenker jeg.


 Flotte Nidarosdommen...



 Ikea og tøffe Thea...

Da kryper vi til sengs, for min del er det vel 4 senga jeg sover i på ei god uke....skal bli så godt å få komme hjem til si eiga ja...men for i dag: Over og ut fra Trondheim!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar