torsdag 12. mars 2015

Trondheims tur...

Da har vi kommet oss vel inn hjemme etter en super lang dag som startet grytidlig i dag, i hvertfall for Thomas ble det en tidlig start på dagen. Han er nok litt bortskjemt no med å kunne sove lenge utover dagen. Men det blir det no en slutt på fra neste uke, for det finnes da ikke noen grunn til at han ikke kan ta seg en tur på skolen. Vi har i dag hatt oss en god tur til Trondheim, der vi fikk møte alle dei kjente og kjære fjesene igjen. Vi fikk oss en god prat med Dr. Harald og ikke minst syntes Thomas det var kjekt å få hilse på alle pleierene igjen, og ekstra kjekt var det vel når Siw kom på jobb og ho "dulla" litt med han. Han fikk seg også en god prat med nevropsykologen som ville informere oss om testen som han tok etter operasjonen i fjor. Dei resultatene er som psykologen selv sier litt tvilsomme i og med at Thomas var veldig sliten allerede før dei startet å ta testene. Så vi ble litt klokere men ikke mye, men han har sine metoder så Thomas vil også i fremtiden få god hjelp spes når det gjelder skolearbeid. Og det er jo for oss veldig godt å vite. Dr. Harald var ikke så veldig fornøyd med vekten til Thomas, og nok engang ble det snakk om sonde og sondemat, så no må han spise mer skal han unngå det desverre...men gutten må opp i vekt, sånn er det bare med den saken!!!Ellers så var dei fornøyd med det meste, blodprøvene var veldig fine, ingenting å utsette på det heldigvis. Så nå håper vi at vi kan være hjemme til over påske, men der igjen kommer alt an på vekt og spising, skjer det ikke så mye på den fronten må vi nok opp før påske er jeg redd....men vi får bare se hva som skjer dei 2 neste ukene. Vi er også enige om at han må fortsette med fysioterapi, og der kom heldigvis Mathea inn og snakket med oss, ho fikk vite hva vi hadde gjort siden vi reiste, og alle sammen syntes no det var veldig kjekt at Thomas har kastet rullestolen. No er det noen gode uker hjemme, før han skal til Trondheim igjen og starte på cellegift rett etter påske. Det vil bli ei spennende tid for oss, og er vel noe vi gruer oss litt for alle sammen. Men det skal gå bra det også!!!
Siden vi da fikk reise hjem i dag, og siden direkte flyet var fullt enda vi en liten time i Bergen, der kom Frank og henta oss slik at vi faktisk fikk en liten halvtime hjemme hos dei i Fana, var kjempe godt å få gi den godeste Elias gutten en god klem, og han var heldigvis fornøyd med amerika gaven han fikk, snuppa Ingrid sov så ho fikk jeg bare et lite blikk på, der ho låg så godt og sov...så får vi håpe ho like sin pakke når ho våkner i morgen, men siden vi tok en avstikker dit, ble vi litt seine tilbake til flyplassen, og akkurat i det vi gikk mot gaten hørte vi at dei ropte navnene våre over høytaler annlegget, men det gikk bra det også, og vi kunne etterhvert lande på Vigra etter en flott og innholdsrik dag.


 Da var vi her igjen, Trondheim...

 Og her på Kvinne og Barn senteret har vi det bra..

Bergen i mørket.......

så nå må ho mor skaffe ei god vekt, som helst bare viser opp, opp...samt fikse fysio så blir dette bare gulle godt!!! Og her kommer til å bli mye mer på denne bloggen, så her er det bare å følge med, Over og ut fra kystens perle VIGRA!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar