onsdag 4. mars 2015

Hjemkomst!! We are back HOME!!!!

ENDELIG er vi kommet hjem, har holdt på i hele kveld med sortering av gaver og utpakking av bingo gjenstander og alt det andre vi har fått med oss hjem. Vi ble i dag tidlig eller formiddag møtt av streik hos Norwegian, og dermed måtte vi booke oss inn hos SAS, det ble ikke billig, synes nesten synd på Kjoser`n som må ut med så masse penger pga streiken....Men vi fikk plass på et fly som tok oss hjem til vakre og herlige VIGRA!!, og der ble vi møtte med en HELT FANTASTISK FLOTT VELKOMST KOMITE!! TUSEN TAKK til alle som kom og tok i mot oss i dag, dere er bare helt FANTASTISKE!! Ble helt rørt av alle som kom for å ta i mot oss, og selv om den aller beste klemmen var den som jeg fikk med Lise Mari satte vi utrolig stor pris på alle som kom, for Thomas betydde det masse, han ble helt satt ut, dette var stort for han.
Vi hadde en flott flytur fra Orlando, og det skal Norwegian ha, dei er flinke og dyktige. For Torstein og Thea hadde ikke billetter på buisness class, men vi spurte pent, viste dei brevet fra dr.Danny, først var dei tvilende, og det var no greit nok, det var egentlig ikke noen big deal, vi hadde bare et spm til dei om det gikk, men like før avgang kom Torstein og Thea tuslende, for dei hadde blitt oppgradert, fantastisk flott gjort av dei...Thea kosa seg ombord, såg litt film og spiste litt mat, vi fikk valget mellom kylling eller biff, gjett to ganger hva jeg valgte da....Og ja biffen var nydelig. Vi sov store deler av natten og det var godt, vi fikk nydelig frokost og vi hadde det helt toppers!!
Det var ikke like kjekt å lande i oslo, det var kaldt og det var kaos, men no er vi hjemme og alt ordnet seg, selv om det kostet litt, spørs når vi får det igjen, men det ordner seg nok...
Etter vi kom hjem har vi kosa oss, delt ut gaver til Lise Mari og Kristian og ellers prøvd å pakke ut litt. Flotte blomster fikk vi også, er bar helt rørt og glad for alle som er med oss, no er det snart tid for natt, men jeg vil bare si at BLOGGEN BLIR IKKE LAGT NED, men det blir ikke innlegg så ofte som det har vært til nå, men Thomas har en lang vei å gå ennå, så vi kommer til å holde dere oppdater på denne måten her!!!

 Oslo ja, kaos og dyrt!!!




 Denne smakte veldig godt!!!











 For en herlig gjeng!! Dere er BEST!!!



 Flotte blomster :-)

Det er fantastisk godt å være hjemme, men vi savner også alle dei nye vennene våre i Jacksonville, og ikke minst vi savner været, hadde mest  lyst til å snu i flydøra på Vigra, men no får vi bare takle alt som måtte komme, håper bare på lite snø og mere sol!!! Og i dag sier vi OVER OG UT FRA VIGRA!!, men husk jeg vil også fremover skrive her på bloggen!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar